Financieel Adviseurs

Knagende stemmetjes: ik zou het anders willen doen, of beter, of leuker ….. Veel van ons stellen de klant centraal, maar in de praktijk wil dat toch wel eens knellen. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik ga graag met je op zoek naar je toegevoegde waarde, hoe je dit naar voren zou kunnen brengen en hoe je dit kunt borgen.

Integere en waardevolle financiële dienstverlening. Daar is behoefte aan en markt voor.

Particulieren

Veel collectieve regeling zijn de afgelopen jaren omgebouwd van collectief naar individueel. Te makkelijk vertrouwen we erop dat “men” het wel goed genoeg geregeld heeft voor ons. De verantwoordelijkheid voor regelingen is echter veel meer naar de burger verschoven. Dit wordt bij een grote groep nog altijd onvoldoende gerealiseerd.

De burger moet en mag dus steeds meer zelf beslissen. En om goede beslissingen te kunnen nemen is inzicht en overzicht belangrijk. Ik adviseer dan ook iedereen een dossier aan te maken op MijnGeldzaken.nl. Dat is dan op gezinsniveau. Dit geeft overzicht van de verwachte inkomsten en uitgaven, tot en tijdens pensioen en de bijbehorende ontwikkeling van het vermogen. Het dossier geeft van daaruit antwoord op de vraag “heb ik het nu goed geregeld of moet ik wat doen” en werkt vanuit het concept “zelf doen waar het kan, advies waar het moet”. Ik ben jaren als adviseur actief geweest op dit platform maar laat het nu aan mijn goede collega’s over. Heb je vragen, neem gerust contact met mij op. Ik help graag.

Werkgevers

Het gaat over financieel inzicht op gezinsniveau voor werknemers, naar aanleiding van 3 thema’s:

  • Pensioencommunicatie
  • Duurzame Inzetbaarheid
  • Outplacement.

Op basis van wensen en doelen bespreek ik graag met u welke dienstverlening het beste bij uw organisatie en werknemers past. De werkwijze van MijnGeldzaken.nl, met mogelijke opschaling tot landelijke dekking, maakt dat zowel grote als kleine bedrijven een passende oplossing geboden kan worden.