Financieel Adviseurs

Knagende stemmetjes: ik zou het anders willen doen, of beter, of leuker ….. Veel van ons stellen de klant centraal, maar in de praktijk wil dat toch wel eens knellen. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik ga graag met je op zoek naar je toegevoegde waarde, hoe je dit naar voren zou kunnen brengen en hoe je dit kunt borgen.

Integere en waardevolle financiële dienstverlening. Daar is behoefte aan en markt voor.

Particulieren

Ik help particuliere klanten inzicht te krijgen in hun persoonlijke financiële situatie. Dat is op gezinsniveau. Vanuit mijn concept “Inzicht in Geldzaken” brengen we inkomen en vermogen in beeld, samen met de uitgaven en schulden. Aan de hand van deze gegevens vormen we een beeld van de financiële toekomst. Dit levert inzicht, overzicht en vooruitzicht. We doen dit met behulp van het platform MijnGeldzaken.nl waarbij ik aangesloten ben als adviseur. Ik doe dit met veel passie en genoegen en nodig je graag uit contact op te nemen of zelf een dossier starten.

Ik ben gecertificeerd WFT Adviseur Vermogen.

Werkgevers

Het gaat over financieel inzicht op gezinsniveau voor werknemers, naar aanleiding van 3 thema’s:

  • Pensioencommunicatie
  • Duurzame Inzetbaarheid
  • Outplacement.

Op basis van wensen en doelen bespreken we welke dienstverlening het beste bij uw organisatie en werknemers past. Onze werkwijze, met mogelijke opschaling tot landelijke dekking, maakt dat we aan zowel grote als kleine bedrijven een passende oplossing kunnen bieden.